2011 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis

Kaip JIS šiandien sakė, neskubėkit daryt staigių sprendimų.. Studijos galbūt suteikia tau kitokį požiūrį ir manau, kad ten susirinkę keisti žmonės padės ir tau. Nors daryk, kaip širdis liepia.

Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, jog reikia stengtis būti savimi. O gal esmė ta, kad reikia nesistengti? Ilgą laiką stengdavausi būti KAŽKUO, kol nelikdavo nieko. Nieko tikro ir taip prabėgo daug laiko.. Todėl, kad ir kokia nuostabi šiandien buvo diskusija su vyresniaisias Lyderių klubo nariais ir nerealiai veikliais žmonėm, kuriuos jie ten sutinka, supratau, kad parčiai ir kiti panašūs dalykai nėra man. Na, tikrai ne nuolat.. Ir anksčiau taaaip stengdavausi priversti save eiti į diskotekas, nes DUH, juk ŽMONĖS taip daro.
Bet aš irgi žmogus.

Dėl negalėjimo atsakyti ,,nežinau'', manau, kad čia viena geriausių tavo savybių.. Na, jei nepasireiškia ta paklausęs liksiu kvailiu 5minutėm, bet jei nepaklausiu - liksiu kvailiu visam gyvenimui taisyklė, tuomet žiauriai gerai yra turėti savo nuomonę įvairiais klausimai.. Niekad nepamiršiu, kaip mus per EB mokė - savanoriai nežino žodžio ,,nežinau''...x)

Oh.. O tas ilgessys.. <3 Kažko, ko niekad nesutikai, nematei, ar neturėjai. Ilgesys savaime. Myliu aš jį. Mėgaukis šituo jausmu....Tobulo pasaulio/kaip ir aiškaus - nebūna. Tik tu gali jį sukurti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą