2011 m. rugpjūčio 10 d., trečiadienis

Nes tik tu žinai...

kaip pykstu, kai nesulaukiu atsakymų x)

O jei iš tiesų, tiesiog ne galo pasiilgau Tavo laiškų. Ir tokių pokalbių, bet jie jau kažkur užmaršty. Gal kadanors, rudenį, mano mylimiausių orų laiku. Galvoje pastaruoju metu šimtai idėjų ir nesiryžtu bandyt jų įgyvendint. Bijau užsikraut daug atsakomybės, nors tik ji ir sugeba priverst judėt į priekį. Matyt, mėgstu regresą.

My greatest addiction is wasting.

Scar Tissue geriau skaityt EN galbūt... Na, angliškąjį variantą pasiimsiu ryt, skaitysiu, o tada kažkada, gal rugsėjo 3, jei pavyks, atvešiu. Na, jei ir perskaityt spėsiu, nors turbūt mokykla taip užkimš smegenis, kad laiko MĄSTYMUI nebeliks..

Imk ir jų jauseną. Tobulą būseną iš muzikos, bet ne asmeybių polinkius. Jei tik pavyks, nors jei viskas sąmonės lygmenį irgi nieko blogo. Kažką ir aš pasiimu iš to, tačiau dar neišsiaiškinau, ar tai būtų įvykę ir be muzikos pagalbos..

ARŪNAS. OMG. Palieka Karoliną?:D hehe. Jamk iš jo viską, ką duos. Rimtai. Gėėėris čia.

O vėl su laišku.. Rašyk viską. Kaip čia. Braukyt ir siųsk. Noriu bent po Vokietijos grįžus kažką rast, nes prieš EB man reikės emocinės stiprybės.

My earth-my water buvo kažkas tobulo. Vienas nesveikiausiai geriausių laikotarpių mano gyvenime. New crush, new attitude, new friends who are fading faster than the speed of light.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą